FAQs

1. Βασικές πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο FocusOnline panel

Απλά επιλέξτε το «Εγγραφή» και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής.

Υπάρχουν έρευνες που έχουμε την δυνατότητα να σας τις στείλουμε με SMS, για να έχετε πολύ πιο γρήγορη και άμεση πρόσβαση. Πολλοί από εσάς δεν έχετε καθημερινή πρόσβαση στο email σας, με αποτέλεσμα να μην βλέπετε τις διαθέσιμες έρευνες αμέσως μόλις τις στέλνουμε με email. Με αποστολή στο κινητό σας, κάνουμε την πρόσβαση ακόμα πιο εύκολη.

Τα ονόματα στα οποία απευθύνουμε τη σχετική πρόσκληση προέρχονται από διαφορετικές πηγές. Σε κάθε πρόσκληση εγγραφής που στέλνουμε, ενημερώνουμε τόσο για το ποια είναι η εταιρία μας όσο και για το πώς μπορείτε να από-εγγραφείτε από το mailing list μας.

Στο FocusOnline panel μπορούν να εγγραφούν μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος ηλικίας 16 ετών και άνω.

Όχι,δεν υπάρχει καμία χρέωση για τη συμμετοχή σας.

Είναι πολύ σημαντικό να απαντάτε στις έρευνες μας και να συμμετέχετε ενεργά, καθώς η δικιά σας γνώμη θα κάνει τη ζωή σας καλύτερη, βοηθώντας τις εταιρίες που σας παρέχουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που εσείς έχετε διαλέξει, να τα διαμορφώσουν άριστα ώστε να μην έχετε κανένα παράπονο. Παράλληλα, κάθε φορά που συμμετέχετε σε μία έρευνα κερδίζετε πόντους ,τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε ή να μπαίνετε σε κληρώσεις για υπέροχα δώρα. Σημαντικό είναι, ότι με την συμμετοχή σας σε κάποιες από τις έρευνές μας, συμβάλετε στην συγκέντρωση χρηματικού ποσού που προσφέρει η εταιρία μας σε κοινωφελή ιδρύματα, βοηθώντας έτσι τον κοινωνικό περίγυρο.

Όπως αναφέρεται και στους Όρους χρήσης, κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να αντιστοιχεί σε ένα και μόνο άτομο που εγγράφετε ως μέλος του FocusOnline panel. Άλλα άτομα από το ίδιο νοικοκυριό θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση για να εγγραφούν.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη συμμετοχή σας στο FocusOnline panel και θα θέλαμε να σας ενθαρρύνουμε να παραμείνετε μέλη. Αν ωστόσο θέλετε να διακόψετε μπορείτε ανά πάσα στιγμή να το κάνετε με δύο τρόπους:

Στέλνοντας email στη διεύθυνση info@focusonline.gr με θέμα «deactivate» και γράφοντας τους λόγους που επιθυμείτε τη διακοπή σας.

Είτε από τις προσκλήσεις που σας στέλνουμε για να συμμετάσχετε σε έρευνα, να επιλέξετε διαγραφή.

2. Θέματα που απασχολούν τα μέλη του panel

Η προστασία του απορρήτου σας είναι μέγιστης σημασίας για εμάς. Χρησιμοποιούμε την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για να προστατεύσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους χωρίς την άδεια σας.

3. Συμμετοχή σε Έρευνες

Η πολιτική που ακολουθούμε γενικά είναι να μην στέλνουμε περισσότερες από 2 ή 3 προσκλήσεις για διαφορετικές έρευνες στη διάρκεια ενός μήνα. Τα μέλη ωστόσο που έλαβαν πρόσκληση συμμετοχής σε μια έρευνα μπορεί να λάβουν δύο ή τρείς υπενθυμίσεις για αυτήν την έρευνα. Μπορεί επίσης να λάβετε email για κάποιον από τους ακόλουθους λόγους:

  • Για να επιβεβαιώσουμε ότι αποδέχεστε ένα δώρο ή κίνητρο
  • Για να σας προσκαλέσουμε να δείτε online τα αποτελέσματα μίας έρευνας που ολοκληρώθηκε πρόσφατα
  • Για να σας ενημερώσουμε για νέες υπηρεσίες ή άλλες πληροφορίες

Ζητάμε πληροφορίες σχετικά με τα δημογραφικά σας χαρακτηριστικά, τα ενδιαφέροντα σας, την απασχόλησή σας, τις αγοραστικές σας συνήθειες και τις συνήθειες χρήσης του Internet οι οποίες μας επιτρέπουν να διαχωρίσουμε τα μέλη του panel σε διαφορετικές ομάδες και να μπορούμε να σας στέλνουμε έρευνες που είναι πιο κοντά στα χαρακτηριστικά και τα ενδιαφέροντά σας.

Μας ενδιαφέρει να παίρνετε μέρος σε κάθε έρευνα για την οποία σας στέλνουμε πρόσκληση καθώς εκτιμούμε πάρα πολύ την άποψη των μελών του panel μας. Μπορείτε ωστόσο να επιλέξετε να μην συμμετάσχετε σε κάποια έρευνα χωρίς αυτό να επηρεάσει τη συμμετοχή σας στο panel.

4. FocusOnline Rewards

Με την εγγραφή σας στο FocusOnline panel εγγράφεστε αυτόματα και στο FocusOnline Rewards. Κάθε φορά που παίρνετε μέρος σε μία έρευνα, κερδίζετε πόντους ,τους οποίους, όταν φτάσετε τους 500 πόντους και πάνω, μπορείτε να τους εξαργυρώσετε ή να τους διατηρήσετε, αυξάνοντας το σύνολό σας για μεγαλύτερα δώρα. Το FocusOnline Rewards είναι ουσιαστικά ένα πρόγραμμα ανταμοιβής σας για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας στις έρευνες μας.

5. Τεχνικά θέματα

Όχι,η πλατφόρμα που στηρίζεται το πρόγραμμα του FocusOnline panel είναι συμβατό με όλους τους γνωστούς Internet Browsers.

find us