Το FocusOnline EINAI…

Το μεγαλύτερο ιδιωτικό πάνελ ερευνών στην Ελλάδα, με 13.000 χαρούμενα μέλη!

ΑΠΑΝΤΗΣΕ
ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ

Για να κάνεις την ζωή σου καλύτερη άμεσα!

ΚΕΡΔΙΣΕ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ

Με κάθε συμμετοχή σου στις έρευνές μας κερδίζεις και εσύ και ένας κοινωφελής οργανισμός της επιλογής σου!

ΚΑΛΕΣΕ
ΦΙΛΟΥΣ

Προσκαλώντας φίλους να γίνουν και εκείνοι μέλη μας, κερδίζεις και εσύ!

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Γίνε µέλος της διαδικτυακής κοινότητας FocusOnline και βελτίωσε τη ζωή σου!

To FocusOnline panel δημιουργήθηκε από την Focus Bari και σήμερα απαριθμεί περισσότερα από 13.000 εγγεγραμμένα μέλη που παίρνουν μέρος στις έρευνές του, απαντώντας σε ερωτηματολόγια που πάντα έχουν ενδιαφέρον και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να διευκολύνουν τον χρήστη να απαντήσει με τον δικό του τρόπο και στον δικό του χρόνο.

Η Focus Bari είναι από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες Έρευνας Αγοράς, μέλος του ΣΕΔΕΑ και της ESOMAR, με ηγετική θέση στον χώρο των ερευνών ΜΜΕ, τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών, και ιδιαίτερη ανάπτυξη σε έρευνες καταναλωτικών προϊόντων και κοινωνικών θεμάτων. Απαντώντας στις έρευνες του FocusOnline και της Focus Bari, περνάς το μήνυμα της γνώμης και των αναγκών σου σ’ εκείνους που διαμορφώνουν προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να τα φτιάξουν όπως εσύ θέλεις, κι έτσι συμβάλεις στο να κάνεις καλύτερη τη δική σου ζωή.

Μέσα από την συμμετοχή σου στο FocusOnline, έχεις την δυνατότητα σε κάθε έρευνα που συμμετέχεις να κερδίζεις πόντους, να τους εξαργυρώνεις σε e-shops της επιλογής σου, να μπαίνεις σε κληρώσεις για χρήσιμα δώρα, ενώ παράλληλα, εκτός από τα δικά σου δώρα, το FocusOnline προσφέρει ένα ποσό σε ένα κοινωφελές ίδρυμα που εσύ θα επιλέξεις.

Κάθε φορά που απαντάς σε ένα ερωτηματολόγιο, είναι σαν να μιλάς σ’ ένα φίλο που εμπιστεύεσαι, που είναι κοντά σου εδώ και 30 χρόνια με συνέπεια και αξιοπιστία, ακούγοντάς σε και δίνοντας αξία στην ατομική σου γνώμη:

Γιατί είσαι μοναδικός/η και αξίζεις να ακουστείς, εκπροσωπώντας χιλιάδες άλλους ανθρώπους σαν και σένα!

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Κάποιοι από τους νικητές μας!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Πώς μπορώ να γίνω μέλος του FocusOnline panel;

Απλά επιλέξτε το  «Εγγραφή» και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής.

2. Πώς μου ήρθε πρόσκληση να γίνω μέλος του FocusOnline panel;

Τα ονόματα στα οποία απευθύνουμε τη σχετική πρόσκληση προέρχονται από διαφορετικές πηγές. Σε κάθε πρόσκληση εγγραφής που στέλνουμε, ενημερώνουμε τόσο για το ποια είναι η εταιρία μας όσο και για το πώς μπορείτε να από-εγγραφείτε από το mailing list μας.

3. Ποιοι συμμετέχουν στο FocusOnline panel;

Στο FocusOnline panel μπορούν να εγγραφούν μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος ηλικίας 15 ετών και άνω.

Διαβάστε περισσότερα

find us